1

2012. febr. 27.

Mackótestvér 1, 2,



Megnézem


Kenai, a bátor fiatalember gyűlöli a medvéket és kíméletlenül vadászik rájuk. Egy sikeres vadászat után azonban büntetésből maga is medvévé változik. Új testében Kenai számára megváltozik a világ, az élet egészen más oldalát fedezi fel. Elindul felkutatni elvesztett bátyját, Sitkát, és eközben próbára teszi a türelmét egy féleszű jávorszarvaspár, összebarátkozik Kodával, az eltévedt mackókölyökkel, és ki kell térnie másik bátyja, Denahi tévedésen alapuló bosszúvágya elől.




Megnézem


A Walt Disney stúdió nagyszerű klasszikusának folytatásában Kenai, a mackóvá változott indián újabb kalandjait izgulhatjuk és nevethetjük végig. Megszokta ugyan már a vastag bundát, de előző élete emlékei még mindig felkavarják, sokszor eszébe jut, hogy ember - gyerekként mennyit játszott együtt Nitával, a törzs egyik vezetőjének lányával.
A sors nem sokkal később újra összehozza a régi barátokat. Nita a Hokani vízeséshez tart, hogy ott elégessen egy amulettet - csak ezt követően mehet ugyanis férjhez. Kenai, és szeleburdi mackótestvére, Koda csatlakozik a lányhoz, és együtt minden akadályt legyőzve haladnak tovább immár közös céljuk felé. Természetesen a két nagyon laza, de nagyon jámbor jávorszarvas - barátunk sem maradhat ki a kalandból: bekérődznek mindenhová, és nem hagynak megjegyzés nélkül semmit.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése